Recenzija: Najseksi frajer na svijetu ~ Julie James
Hladnokrvna, smirena, pribrana…
Odvjetnicu Taylor Donovan teško da išta može zbuniti. Protivnicima u sudnici ne dopušta da opaze njezinu zabrinutost. U osobnom životu ne dopušta da je ijedan muškarac izbezumi – čak ni nevjerni bivši zaručnik. Stoga, kad joj dodijele zadatak da za novu ulogu u odvjetničkom trileru priprema najzgodnijeg glumca Hollywooda, ona odbija pasti na njegov šarm. Pa makar on bio Jason Andrews.

Samouvjeren, slavan, neodoljiv…
Jason Andrews navikao je da pred njime žene padaju na koljena. Zato ga zainteresira ravnodušnost Taylor Donovan. Ona nije nalik nijednoj ženi koju je ikad upoznao: ne zanima je njegova slava, naizgled je imuna na njegovo udvaranje te šokantno sposobna da mu kaže „ne“. Ona je savršen izazov. A što ga više odbija, on više počinje shvaćati da bi mogla biti ona „prava“.

“Dinamična i zabavna romantična drama koja osvaja lepršavim stilom i upečatljivim glavnim likovima.” —BooklistGoodreads


Iskreno, mogla bih vrištati kao mala zacopana curica koliko mi je super ova knjiga bila :D Uživala sam od samoga početka pa sve do kraja i letjela kroz nju jer me konstantno držala u napetosti i željom za dalje!


Već sad znam kako postajem prava obožavateljica Julie James. Žena je majstorica kad je u pitanju ovaj žanr! Ona te zapali a u knjizi gotovo niti nema seksa (ako ne računamo šture opise pred kraj knjige). Veliki sam fan poštenih prepirki i prepucavanja, a ovdje ga ima na bacanje i savršeni su i obožavaaaaam to :D


Kao što se da naslutiti i ovaj put smo u odvjetničkom svijetu. Taylor je prava feministica i jaka ženska osobnost. Fenomenalna je i kada se njen poslovni put presretne s arogantnim i umišljenim Jasonom koji je još uz to i umišljena filmska zvijezda, tome nema kraja. Iskre frcaju na sve strane ;)


I iako su ovakve knjige predvidive jer likovi na kraju uvijek završe skupa vi svejedno uživate u toj vožnji kroz knjigu do samoga kraja. Tako da, na kraju, i sami možete shvatiti da knjizi dajem odličan <3


O i da, Znanju svaka čast na prijevodu. Zbilja sam zadovoljna :)

Primjedbe

Objavi komentar