Recenzija ~ Samo Budi Tu S.J. Abbo












Kada Tara Martin na pragu svog osamnaestog rođendana upozna svoju; ko zna koju po redu hraniteljsku porodicu; odjednom, budućnost više ne izgleda tako tmurno. Divna porodica i fantastični prijatelji su sve što joj je nedostajalo proteklih godina. Kada je dolazila, nije očekivala da će ovde, napokon, posle dugo vremena ponovo pronaći dom i sreću.

Nije očekivala ni njega...

Pored upoznavanja sa novom porodicom, privikavanja na novu sredinu i ljude, rešavanja tuđih ljubavnih problema, škole, posla, nasilnika i ruske mafije ko još ima vremena razmišljati o određenoj „horizontalnoj zabavi" pitate se???
Čekajte dok upoznate Alekseia Volkova i sve će vam biti jasno.

Topao i duhovit roman o zacelivanju rana iz prošlosti, porodici i prijateljstvu, začinjen sa malo akcije i ljubavnom pričom koja će vam usne razvući u veliki osmeh ali i opasno zacrveneti obraze.



Goodreads


Hvala divnoj autorici na prilici da pročitam knjigu :)


Tara je jedna veoma mlada, ali jaka osoba. Sa svojih četrnaest godina doživjela je tragediju od koje više nije imala obitelj i od tada živi kod raznih udomitelja, no onda dolazi kod Ivanovih koji sve promijene. Divna i topla obitelj koja ju odmah prihvaća je sve što joj je trebalo. A kao trešnjica na tortu dolazi on, Akeksei Vulkov.


Aleksei je prikazan kao alfa mužjak, san svake žene.. znate ono, da vam krenu sline dok čitate :) on je dobar, drag i brižan, a u isto vrijeme seksi za umrijeti.


Njihov odnos bio je divan i bez prevelikih prepreka. Nije bilo drama ogromnih razmjera kao što nailazimo na neke iz drugih knjiga. Ne, ova ljubav je bila nježna, a opet strastvena tako da vas ova knjiga ne dijelove može i zapaliti do kraja :)


Moram priznati da me na dijelove ova knjiga podsjećala na Sumrak i odnos Edwarda i Belle. Naravno, nema tu drame između ljudi i vampira, ali Aleksei me puno puta podsjetio na Edvarda zbog toga što je Taru često ljubio u čelo i činjenice da je suzdržavao svoju strast prema njoj jer Tara nije trebala biti punoljetna, a njemu je dvadeset i tri (nemojte zamjeriti ako sam krivo zapamtila) - ali nekada se činio puno stariji od svojih godina.
Također, ruska mafija me jako podsjetila na Volture, a cijela njena nova obitelj na Cullenove koji su isto tako bili dragi i brižni prema Belli.



Knjiga je prožeta fantastičnim humorom od kojega sam se na trenutke cerekala na glas i bilo je teško održati ozbiljnu facu pogotovo dok sam čitala na poslu u trenutcima dosade (psssst!!).


U svakom slučaju, ako tražite štivo koje želite da vas dobro nasmije i povremeno zapali, ova knjiga je must read :)


Knjiga će biti besplatna za skidanje od sredine Lipnja tako da ćete je svi vi moći pročitati bez ikakvih izgovora :P


Primjedbe